Til og fra Kalvø

Adressen på huset er Matvikhamnsvägen 390-39, 37494 Trensum

For at komme til Kalvø skal man sejle i båden der hører med lejemålet, der er ca 400 m fra Matvik. Bilen parkeres på havnens parkeringsplads, hvor der er 7 dages parkering. Man kan køre ned og læsse af ved bro 3, hvor båden ligger (det er 3. bro fra landsiden), plads 354.

Der er ca. 5 minutters sejlads fra havnen til vores bro. Huset ligger i læ siden af øen, det er derfor altid nemt at komme frem til huset. Vælger man at komme i kajak er det muligt at gå ud fra badepladsen (Nytäppet) overfor huset i stedet.

Der er ca 2,5 timers kørsel fra København til Matvikhavn ad E22, som er motorvej det meste af vejen. Det sidste stykke er ad små snoede veje – lad være at køre gennem Karlshamn, men kør mod Halleryd og gennem Trensum.

Nærmeste indkøbsmulighed er butikken i Halleryd. Nærmeste større supermarked er Coop som ligger på E22 ved afkørslen mod Karlshamn, på vej mod Matvik fra Danmark. I Karlshamn er der rig mulighed for at handle, der er flere hyggelige steder at spise og få en kop kaffe.

Der går direkte tog hver time fra København til Karlshamn, hvorfra der er 10-15 minutter i bil eller taxa til Matvik.

Om sommeren går skærgårdsbåden fra Karlshamn Centrum (ca. 1 km fra togstationen) til Matvik havn et par gange om dagen  https://blekingetrafiken.se/reseinformation/skargardstrafik/karlshamn/#karlshamn-tjaro.

Hitta.se