Huset

 

Huset indeholder:

Opholdsstue med dejlig spiseplads med 6-8 pladser og fri udsigt over vandet. Der er i efteråret 2022 installeret brændeovn i stuen.

Sofagruppe med sovesofa (dog kun én dyne til sovesofaen).

Nyt veludstyret køkken med induktionskomfur, ovn, køleskab med fryser, opvaskemaskine, elkoger, mikrobølgeovn, kaffemaskine og vask med varmt og koldt vand. 

 

 

Soveværelse med dobbeltseng og skabe til tøj (2 stk 3-sæsonsdyner)

Der findes et lille badeværelse med WC inde i huset, men brusebad tages under en tur ind til Matvik havn. Her er 4 meget flotte separate  baderum som kan bruges.

Fra stuen er der udgang til dejlig terrasse med flot udsigt over vandet og udendørs spiseplads til 6 personer. Det er næsten muligt at fiske fra terrassen.

Bagved huset mod syd er der en dejlig krog med græs og en stor sten at klatre på, og en lille terrasse foran indgangen til det nye køkken. Der er også grill og bålsted til hyggelige sommeraftener.

Få meter fra huset er der et annex med 3 senge (sommerdyner). Her er ligeledes flot udsigt til vandet.

Der er elradiatorer i stue, soveværelse og annex.

Der er ingen WIFI eller TV i huset, men et rimeligt mobilsignal. Der er en radio og bluetooth-højttaler, og et rigt udvalg af brætspil mv.

Grund 1400 m2, adgang til vand fra hele grundens bredde.

Areal af hus og annex 50 m2

Andet info:

Der er 4 havkajakker som kan lejes sammen med huset (baltisk glasfiberkajak fra 2003, voksen-plastkajak Rainbow Laser, voksen kajak Wilderness Tsunami fra 2014 og en børne-havkajak, Wildernes Tsunami SP). Se særskilt fane her på siden om kajakkerne. 

Husdyr er velkomne – dog ikke i møblerne (husk redningsvest til evt. hunde)

Huset er ikke ryger hus

Rengøring skal man selv gøre, til en standard du selv vil ønske at overtage. Ved mangelfuld rengøring opkræves der efterfølgende et beløb på 400 kr. Det er ikke muligt at tilkøbe rengøring – men det er hurtigt gjort pga. husets størrelse.

Der er lidt kolonialvarer (salt, sukker, kaffe, krydderier) i køkkenet – man er velkommen til at bruge, bare man husker at fylde op hvad man har brugt efterfølgende, særligt hvis man tager det sidste.

Afstand til vandet 0 meter, vandet er en del af Østersøen, og det er muligt for at bade direkte fra grunden (der er badetrappe på broen).

Bade/ både broen ved huset har plads til 2 både.

Der er havneplads til båden i Matvik havn, plads nummer 354 (bro 3)

Indkøb foretages med båd og bil (15 minutter incl. sejlturen)